Exàmens PAU 2005-2011 i solucions

Aquí teniu uns fitxers comprimits en ZIP amb els exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) de Catalunya des del 2005 fins al 2011 i amb les solucions corresponents. Així, si voleu, podeu anar practicant exercicis…

MATÈRIES COMUNES

MATÈRIES DE MODALITAT: CIÈNCIES SOCIALS I HUMANITATS

MATÈRIES DE MODALITAT: CIÈNCIES I TECNOLOGIA

Si hi ha algun enllaç que no funciona, deixeu un comentari indicant quin és i intentaré resoldre el problema al més aviat possible.

EDITO: Aquí us deixo una pàgina que conté més exàmens de les PAU de Catalunya, des de l’any 2000 fins al 2011: www.selecat.cat

Comparteix:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google Bookmarks
 • Print
 • Add to favorites

10 comentaris


 1. No saps com agraeixo haver trobat aquesta blog tan maginific, gràcies per ajuntar les PAU d’uns quants anys, m’han estalviat molta feina a l’hora d’estudiar, et vaig descobir fa temps però avui te tornat a trobar i encara n’he tret més profit, altre cop, gràcies per la feina que has fet!

  Una noia apunt de fer la selectivitat.


 2. Moltes gràcies la meva escola fa l’examen de cada avaluació amb els exercicis d’un examen de les PAU així que ja sabré com és! Moltes gràcies de debò


 3. Ens agradaria posar-nos en contacte amb vostè, com ho podriem fer?


 4. Hola, gracies per la teva ajuda, m’agradaria demanar-te un favor i seria si podries publicar les resposte de filosofia dels 2 ultims anys, es a dir, 2012 i 2013, moltes gracies, i espero la teva resposta lo mes aviat possible. 5. Moltíssimes gràcies per pujar els exàmens. Necessitava fer un repas de listenings d’anglès i els he trobat tots juntets gràcies a tu!


 6. Moltes gràcies pels exàmens, volia demanar-te si em pots donar alguns exercicis de funcions de matemàtiques aplicades a ciències socials, perquè no acabo d’entendre com es fan els gràfics.


 7. Moltíssimes gràcies!!!! És fantàstic! 😀


 8. Les solucions on estan? Moltes gràcies.


 9. Com a professor de Llengua Catalana i Literatura d’ESO i Batxillerat t’agraeixo moltíssim la feina que has fet. Enhorabona!

Comments are closed.